Over mij

In 2019 studeerde ik als arts af aan de Universiteit Gent. Daarna begon ik mijn opleiding huisartsgeneeskunde. De eerste 18 maanden van deze opleiding heb ik volbracht in een groepspraktijk in Wemmel.

De afgelopen 6 maanden heb ik als huisarts-in-opleiding op de dienst spoedgevallen van het AZ Sint-Lucas Gent gewerkt. Het komende jaar zal ik in het Medisch Centrum Assenede mijn huisartsenopleiding finaliseren.

Tevens heb ik in Wemmel ervaring opgedaan als consultatiebureau-arts bij Kind en Gezin en ik heb een opleiding ECG gevolgd.

Ik koos voor huisartsgeneeskunde omwille van de patiëntgerichte zorg, de nauwe opvolging van patiënten, het brede aspect en de zorg voor iedere patiënt, van baby tot oudere.

Ik neem graag de tijd om te luisteren en ik probeer om op een persoonlijke manier te samen met de patiënt tot een oplossing te komen.

Wederzijds vertrouwen, open communicatie en laagdrempeligheid zijn waarden die ik heel belangrijk vind.

Ik kijk er naar uit om mijn huisartsenopleiding te vervolledigen in "huisartsenpraktijk De Route" en in een aangenaam multidisciplinair team elke patiënt te helpen. 

Opleidingen

Opleiding
Instituut
Jaar

Praktijkuren

Dag
Voormiddag
Namiddag
Maandag
08u00 -12u00
13u00 - 19u00
Dinsdag
Woensdag
08u00 -12u00
13u00 - 19u00
Donderdag
08u00 -12u00
13u00 - 19u00
Vrijdag
08u00 -12u00
13u00 - 19u00

Belmomenten

Dag
Voormiddag
Namiddag
MA - WOE - DO - VRIJ nooit op dinsdag
geen
16u15 - 16u45

Vragen over het Coronavirus (COVID-19)? Coronavirus

                     “ik wil de dokter spreken”

                        Dat is mogelijk maar,

 

Op dit moment maken wij als huisarts en patiënt hectische tijden mee, we proberen zoveel mogelijk mensen te helpen met de gezondheidsproblemen die zowel acuut als chronisch optreden. Als arts zijn we dus zeer geconcentreerd bezig met uw gezondheid, dat is ook wat u als patiënt verwacht van ons. Iedere onderbreking betekent dus een stukje opnieuw beginnen. Deze onderbrekingen zijn niet altijd even urgent als ze lijken. Daarom hebben de artsen zich gearrangeerd om belmomenten te hebben, waarbij ze de bellende vraagsteller op dat moment te woord kunnen staan, op zijn of haar medisch urgente vragen. Alle andere vragen kunnen doorgegeven worden aan ons secretariaat. Deze medewerkers, praktijkassistent(es) verpleegkundige(n),  zijn correct opgeleid om u een antwoord te bieden op de meest gestelde vragen. Verschillende overlegmomenten tussen artsen en onthaalmedewerker(s) zijn ingebouwd, men kan je dus vragen om terug te bellen, we rekenen op uw begrip hiervoor. Hieronder geven wij u de link naar de verschillende belmomenten per arts,

belmoment dr. Pieters doorscrollen naar onderen.

belmoment dr. Verstringe doorscrollen naar onderen

belmoment dr. Goossens doorscrollen naar onderen

Om u enkele cijfers mee te geven op maandag verwerken onze medewerkers 264 telefoons, gemiddeld 33 per uur, dat brengt ons op een gemiddelde van 133 telefoons per dag!

Voor alle andere vragen verwijzen wij u graag naar ons contact, hieronder.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.